Villkor och föreskrifter

Antingen väljer du ett befintligt smycke i butiken och köper det via PayPal. Jag skickar det direkt när jag ser pengarna på mitt konto! Jag skickar smycket i en fin liten presentpåse skyddad med bubbelplast i ett vanligt A6-kuvert!

Om du har särskilda önskemål får du gärna maila mig så tillverkar jag smycket på beställning. Vill du t ex ha en speciell text? Det finns mycket upphovsfritt material på internet som jag kan leta reda på. Du kan också skicka en text, den ska inte vara mer än 500 tecken. Hur lång tid det tar beror lite på tid och ork, men naturligtvis så fort jag kan!

Smyckena är handgjorda och unika. Jag lägger ner mycket arbete på att de ska vara så välgjorda som möjligt. Texten redigeras och anpassas för att kunna vara fullt läsbar men se så snygg som möjligt ut på de pyttesmå sidorna. Ibland lägger jag in illustrationer, men de måste vara tydliga och passa det lilla formatet.